Idem ujutro u Banjaluku, podrška bratu Davoru

I ljudski je i moralno pružiti podršku Davoru Dragičeviću, poručio je iz Sarajeva Muriz Memić, otac stradalog Dženana Memića koji je potvrdio da će ujutro krenuti u Banjaluku.

Moram bratu Davoru pružiti podršku. Vidite kako je u BiH tražiti pravdu za dijete. Vidite šta su u stanju uraditi da ne dođete to istine”, poručio je Memić u razgovoru za N1.

On je u razgovoru sa reporterkom N1 – potvrdio: “Idem ujutro u Banjaluku”.

“Davoru i Suzani danas, sutra svima nama. Dužnost je da damo podršku, da večeras budemo ovdje i pružimo podršku iz Sarajeva. Moraju građani da shvate da nije tragedija samo ako se njima dogodi”, dodala je Arijana Memić, sestra Dženana Memića.

Muriz Memić je kazao hvala svima koji se od 19:00 sati odazovu protestu u Sarajevu u znak podrške Davoru Dragičeviću i Suzani Radanović, roditeljima ubijenog Davida Dragičevića.

Njihova poruka je da protesti budu mirni i dostojanstveni – i da je protest jedini način da natjeraju institucije da rade svoj posao.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments