Identifikovan muškarac čije je tijelo izvučeno iz Vrbasa

Policijska uprava Banjaluka identifikovala je muškarca čije je tijelo u nedjelju pronađeno u rijeci Vrbas i utvrđeno je da se radi o Rajku Jugoviću (31) iz banjalučkog naselja Drakulić.

Kako saznaje SrpskaCafe, obdukcijom je utvrđeno da je uzrok utapanje. Za sada nije poznato na koji način je Jugović završio u rijeci, ali tokom uviđaja na tijelu nisu uočeni tragovi koji bi ukazivali na to da je bio žrtva nekog krivičnog djela.

Tijelo je pronađeno u nedelju u 8.05 časova u koritu Vrbasa, nedaleko od restorana Ortodoks u Karanovcu kod Banjaluke. Građani su to dojavili policiji i uz pomoć vatrogasaca i članova Ronilačkog kluba “Buk” tijelo je izvučeno iz vode i prevezeno na Novo groblje radi obdukcije.

U to vrijeme identitet utopljenika se nije znao, a policiji je u večernjim časovima prijavljen nestanak Rajka Jugovića. Ispostavilo se da je tijelo nađeno prije prijave nestanka, a identifikovala ga je porodica.

“Prilikom prijave nestanka članovi porodice su naveli da se Jugović u nedjelju 21. jula udaljio od kuće oko pet časova ujutro. Iz kuće je otišao automobilom mercedes”koji je kasnije pronađen na relaciji Karanovac – Banjaluka”, kaže izvor blizak istrazi.

On pojašnjava da je Jugović porodici navodno rekao da ujutro ide u svoju firmu u Klašnice. Međutim, kako se cijeli dan nije vraćao kući porodica se zabrinula i počela da ga poziva, ali odgovora nije bilo, da bi mu telefon kasnije postao nedostupan.

Utvrdili su i da se Jugović kritičnog dana nije pojavljivao na poslu. To im je sve bilo sumnjivo pa su prijavili nestanak, ne sluteći najcrnji scenario.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79