Identifikovana žena koja je našla karticu i PIN pa podigla 1.000 KM s tuđeg računa

 

Pronađena je žena za koju postoji osnov sumnje da je 31. jula ove godine u Doboju pronašla novčanik J. R. iz Stanara, nakon čega je s bankovne kartice te osobe podigla 1.000 KM, jer se u novčaniku nalazio PIN.

Policijska uprava Doboj zahvalila je građanima na saradnji prilikom pronalaska osobe koje je našla novčanik i podigla novac.

“Utvrđeno je da se radi o licu inicijala I.B. iz Dervente koje je trenutno zaposleno u Doboju. Navedeno lice je pronađeno 21.09.2021. godine, istog dana nakon objavljene fotografije u sredstvima javnog informisanja”, navode iz Dobojske policije.

Nad osobom inicijala I.B. je izvršena kriminalistička obrada i protiv istog će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima utaja i krađa.

Podsjetimo, uz fotografiju žene, policijska uprava Doboj prije nekoliko dana pozvala građane da ukoliko je prepoznaju i raspolažu njenim ličnim podacima da kontaktiraju najbližu policiju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79