Ifet Feraget se obratio Budnji: Tvoja prijateljica Enra je preko Sebije dokazala Alisi amneziju

Ifet Feraget je napisao obraćanje Aliji Budnji na Facebook stranici “Pravda za Dženana”

Obraćanje Ifeta Ferageta prenosimo u cijelosti.

Budnjo, ti reče da neuropsihijatricu Enru Suljić poznaješ od 2006. godine i da je ona doktor tvoje porodice, ali da nije važno da li nekoga poznaješ jer svako treba biti profesionalac.

U predmetu ubistva Dženana Memića, nakon što su namjerno izbrisani snimci u tvom hotelu Kristal za 8., 9. i 10. februar, tužilaštvo Kantona Sarajevo, na čijem čelu je tada bila Dalida Burzić, za koju neki kažu da je bila na svadbi tvoje kćerke, je, a nakon što je prvim nalazom timskog vještačenja od 11.03.2016. bilo utvrđeno da Alisa nema amneziju, ponovo tražilo, i to baš od Sebije, koja za to nije uopšte nadležna, da odredi drugi tim sudskih vještaka, koji baš rade u KCUS-u, u kojem tvoja prijateljica Enra, kako kaže uvaženi doktor Kemal Dizdarević, vuče konce, a koja je isto tako bila na istoj toj svadbi tvoje kćerke, i onda taj drugi tim 29.04.2016. utvrdi da Alisa ima amneziju.

Budnjo: Doktoricu Suljić poznajem od 2007. godine. Nikada privatno nisam razgovorao sa Enrom ili Sebijom oko slučaja Memića

Nakon toga uvaženi doktor Kemal Dizdarević u trećem vještačenju 14.06.2016. utvrdi da kod Alise Mutap nisu zadovoljeni kriteriji da bi se moglo reći da je imala potres mozga i da kod nje postoji očuvano sjećanje do samog događaja što budi sumnju u simulaciju amnezije.

Prema tome istraga Tužilaštva BiH mora utvrditi kako profesionalac može utvrditi postojanje amnezije bez dokaza o potresu mozga i na osnovu simuliranja pacijenta?

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79