Igranje sa petardama: Dva dječaka u BiH povrijeđena!

Dva dječaka povrijeđena su nakon eksplozije petarde, u subotu u popodnevnim satima, u semberskom selu Pučile.

Jedan dječak je, kako smo saznali od dežurnog operativnog u Policijskoj upravi Bijeljina, teže povrijeđen i prevezen na liječenje u Univerzitetski klinički centar u Banjaluci. U pitanju je teža povreda šake.

Ponavljaju se nemili događaji

Drugi dječak je zadobio povrede na glavi, ali je nakon pregleda i ukazane pomoći u Medicinskom centru Bijeljina pušten na kućno liječenje.

Uprkos redovnim upozorenjima iz policije, pogotovo u vrijeme praznika, da se strogo vodi računa o upotrebi pirotehničkih sredstava, te da se roditeljska pažnja usmjeri na dječiju bezbjednost, ovakvi nemili događaji ponavljaju se iz godine u godinu.

Sve odzvanjalo od detonacija

I ovogodišnji doček Nove godine u Bijeljini protekao je uz veliku upotrebu petardi i drugih pirotehničkih sredstava, tako da je u pojedinim bijeljinskim naseljima sve odzvanjalo od detonacija i eksplozija pirtotehničkih sredstava.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79