Niko ništa ne zna, progone ljude, potpuni je haos

U Banjoj Luci sinoć je nakon što je završen skup Pravda za Davida i nakon što su se stanovnici Banja Luke razišli počelo hapšenje članova grupe Pravda za Davida.

Iz MUP-a Republike Srpske rekli su da su prekršena tri zakona i počinjeno više krivičnih djela. Pokušali smo saznati u PU Banja Luka broj uhapšenih građana, ali tu informaciju nismo dobili. Dobili smo Adama Šukala, bivšeg zastupnika u NSRS, a on nam je rekao da je u Banjoj Luci potpuni haos.

Ne znamo ni mi, ne zna ni advokat, ne dozvoljavaju mu da uđe u MUP. Potpuni je haos. Propaganda režimiskih medija. Sve je ispinovano. Niko ne piše o tome šta se dešava, kakva represija nad ljudima. Priča se o nekom narušavanju javnog reda i mira, a niko ne piše o progonjenju.

Ljudi iz grupe Pravda za Davida su u potpunom progonu. Hapse se i privode na najgori način”, rekao je Adam Šukalo za Radiosarajevo.ba.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79