“Imam tako jake veze u policiji da mi ništa ne možete!” Bahati mladić vređao novinara, sad ga čeka prekršajna prijava

BAHATI mladić Vedran Grahovac (18) iz Banjaluke koji je drugi put uhapšen u dva meseca, na veoma brutalan i bezobrazan način vređao je Gorana Obradovića novinara Srpskainfo i EuroBlica zbog teksta koji je objavljen o njemu.

Obradović kaže za „Novosti“ da je prinuđen zbog toga da Grahovca prijavi i policiji.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka podneće nadležnom sudu zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv njega zbog počinjenog prekršaja vređanje, rekla je Srni portparol ove uprave Danijela Mučibabić.

Ona je dodala da su policijski službenici Policijske uprave Banjaluka postupili po prijavi novinara portala Srpskainfo i EuroBlica Gorana Obradovića i saslušali Grahovca zbog objavljenog sadržaja na društvenim mrežama.

– O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela – navela je Mučibabićeva.

Inače Grahovac je prvo uhapšen jer je zapalio spomenik na Banj brdu u Banjaluci, a potom je opet priveden jer je opljačkao market u Banjaluci.

Nakon što su obavestili javnost o njegovom hapšenju, on je na primitivan način vređao novinara Euroblica i Srpskainfo.

„Gorane Obradoviću, psu, evo vidiš nakon neuspešne pljačke i hapšenje, kakim u svome wc-u, a trebao bi biti iza rešetaka. Imam toliko jake veze u policiji da mi ne možete pera odbiti, čak šta više, policija opravdava moje ponašanje i dozvoljava mi da radim šta hoću“ napisao je Grahovac na svom instagram profilu.

Iz Euroblica kažu da očekuju od policije da ih uskoro obavesti šta su poduzeli u ovom slučaju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79