Incident ispred beogradskog aerodroma: Čedi Jovanoviću razlupali automobil

Liberalno demokratska partija (LDP) saopćila je da se sinoć na Aerodromu “Nikola Tesla” dogodio incident kada su ispred ulaza u aerodromsku zgradu nepoznate osobe razbile automobil predsjednika te stranke Čedomira Jovanovića i uputile mu niz uvreda.

On je na aerodrom došao kako bi sačekao goste iz inostranstva, automobil je parkirao u zaustavnu traku ispred ulaza u zgradu aerodroma. Nakon što se vratio zatekao je polupane dijelove automobila, a grupa mladića ga je vrijeđala. Jovanović je pozvao policiju, dodaju iz LDP-a.

Ovo je samo jedan u nizu incidenata u koje je umiješan lider LDP-a. Jovanović je u junu razbio staklo jednog lokala brze hrane na Novom Beogradu. On se pravdao da je to uradio iz revolta zbog provokacija koje je trpio od članova navijačke grupe “Hijene”, koji redovno dolaze pred njegovu kuću.

U julu prošle godine teniskim reketom napao je vlasnika klinike za fizikalnu terapiju, koji je zadobio teške telesne povrede, na suđenju za taj napad je priznao krivicu, podsjeća Tanjug.

Jovanović je i savjetnik člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79