Incident na aerodromu: Žena prošetala po krilu avionu jer joj je bilo previše vruće

Bizaran incident dogodio se na kijevskom aerodromu kada je jedna žena poželila da prošeta po krilu aviona jer joj je bilo previše vruće.

Naime, majka dvoje djece se vraćala sa odmora u Turskoj, tačnije iz Antalije, a nakon što je avion na letu PS6212 sletio u Kijev bilo joj je previše vruće, pa je otvorila vrata za slučaj opasnosti na sredini aviona i izašla da prošeta po krilu.

Šokirani aerodromski radnici snimili su ovaj trenutak na gejtu 11 terminala D, a žena se nakon što je prošetala po krilu ubrzo vratila u kabinu.

Avion je sletio i putnici su odmah počeli sa iskrcavanjem. Ona je došetala do sredine aviona i umjesto da nastavi i izađe na redovan izlaz, zaustavila se i ilegalno otvorila vrata za slučaj opasnosti. U tom trenutku njena djeca su već napustila avion i stajala su pored mene. Bila su iznenađena i rekla ‘Eno je mama’ – navodi očevidac koji se našao na istom letu.
Hitna pomoć, policija i obezbjeđenje aerodroma odmah su pozvali policiju koja je potom ustanovila da žena nije bila pod dejstvom opijata.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79