(FOTO) INCIDENT U BANJALUCI! U CENTRU GRADA UREDNIK RTRS-A NAPAO PREDSJEDNIKA UDRUŽENA “RESTART”

Predsjednik udruženja “ReStart” Stefan Blagić na svom Fejsbuk profilu je objavio da ga je u centru Banjaluke napao urednik informativnog programa RTRS-a Siniša Mihailović.

– U centru grada kod “kupusišta” fizički me napao Siniša Mihailović, urednik informativnog programa RTRS. Policija upravo obavlja uviđaj – napisao je Blagić, koji je potom objavio fotografiju izgrebanog lica.

Nakon ovih objava brojni njegovih prijatelji su osudili napad i pružili mu podršku.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je da policijski službenici preduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti u vezi sa narušavanjem javnog reda i mira u kojem su učestvovala dva lica, piše Srpskainfo.

Povrede koje mi je Mihailović nanio

Gepostet von Stefan Blagic am Samstag, 24. November 2018

Ona je navela da su policijski službenici jutros oko 9.00 časova postupili po prijavi narušavanja javnog reda i mira od strane dva lica na raskrsnici Ulica Živojina Mišića i Gavre Vučkovića u Banjaluci.

– Preduzimaju se sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja okolnosti zaprimljene prijave i odgovornosti učesnika – rekla je Markanovićeva.

Kako nezvanično saznajemo Blagić je navodno pratio i provocirao Mihailovića, a zatim je on njega udario.

Inače, treba podsjetiti da je Blagić napadnut i u avgustu. Tada je na njega nasrnuo Darko Zekić u Šekovićima.

 

 

Crna hronika/RAS Srbija

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79