Industrijalci iz Njemačke sutra kod Stanivukovića

Draško Stanivuković i Jelena Triviće sutra će u gradu na Vrbasu ugostiti jednog od prvih ljudi važne njemačke industrijske pokrajine Brandenburg i gradonačenika njemačkog grada Кotbus Holgera Кelha (Holger Кelch) saznaje BN TV.

Za komentar smo pitali i Stanivukovića koji ne otkriva puno detalja sastanka.

– Sve ćemo sutra precizirati na sastanku. Banjaluku ćemo predstaviti u najboljem svjetlu, kratko komentariše Stanivuković.

Iz izvora bliskih PDP-u saznajemo da je tema sastanka otvranje saradnje u pogledu potencijalnih investicija u Banjaluku, kao i otvaranje saradnje sa svim važnijim industrijskim centrima u Evropi.

Sastanku će prisustvovati i direktor Fondacije Кondarad Adenauer, gdin Sven Petke.

– Pokazaćemo da smo mi kao opozicija u stanju uraditi ono što oni koji treba da čine ne rade, da privučemo investitore, otvorimo grad i saradanju sa drugim evropskim gradovima. Mjesecima razgovaramo sa dokazanim preduzetnicima iz mnogih evropskih zemalja, i sada evo krećemo u realizaciju prvih koraka, zaključuje Stanivuković.

Gdje će Stanivuković i Trivićeva odvesti delegaciju i šta će im prezentovati u Banjaluci ostaje da vidimo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79