Influenser Jovan Jodžir Radulović će se kandidovati za predsjednika Crne Gore: Do sutra skuplja potpise

Crnogorski influenser Jovan Jodžir Radulović najavio je danas da će se kandidovati za predsjednika Crne Gore i da će od sjutra početi da prikuplja potpise za svoju kandidaturu. Za to će mu biti potrebno da ga svojim potpisom podrži 8101 građanin Crne Gore do 26. februara, kada ističe rok za predaju kandidatura.

Radulović je u svojoj objavi na društvenim mrežama naveo da je vrijeme da “igricu dignemo na veći nivo”.

“Svjedoci smo da se trka za predsjednika Crne Gore zahuktava. Dok su jedni uveliko u kampanji, drugi skupljaju potpise, treći su diskvalifikovani, a četvrti čekaju što će ovo troje da urade. Čini mi se da smo svi zajedno siti i političara i njihovog stalnog prepucavanja. Zato sam donio odluku koju želim da podijelim sa vama – ja ću biti kandidat na predstojećim predsjedničkim izborima.

Želim da skrenem pažnju da svi zajedno možemo mnogo bolje i drugačije, da skrenem pažnju sa politike, želim je u pozitivnom smislu, da bude zabavna i interesantna, prije svega u interesu svih građana”, kazao je Radulović.

On je pozvao građane da prate njegove objave na društvenim mrežama, preko kojih će ih informisati o toku kampanje.

Popularni Jodžir na Instagramu ima preko 230.000 pratilaca, a na TikToku preko 80.000 što bi značajno moglo da mu olakša prikupljanje potpisa.

Milo Đukanović ponovo kandidat za predsjednika Crne Gore

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79