Inspektori organizovali orgije u stanici policije?!

U prostorijama policije u Kotoru 30. jula 2020. godine su dva inspektora policije organizovala seksulane orgije sa dvije žene, a o vreloj akciji, kako piše Borba, su preko kriptovanog telefona obavještavali policajca Ljuba Milovića, koji se tereti da je na vrhu kavačkog klana.

Portal Borba je došao u posjed fotografija koje su dio spisa koji je Europol dostavio nadležnim organima o presretnutim porukama.

Jedna od dvije žene sa ovih fotografija je bila u centru afere godinu dana ranije kada je osuđenik Đ. P. koji je kaznu izdržavao u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, sa jednom obnaženom i drugom djelimično obnaženom ženom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika.

Na pomenutim fotografijama jasno se vide nedolične radnje u policijskoj stanici, a sve to prate i poruke koje jedan od inspektora šalje Ljubu Miloviću.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79