Institut će testirati djecu iz OŠ “Branko Ćopić”

Branislav Zeljković, v.d. direktora Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske rekao je kako će ovaj institut vršiti testiranja nad djecom iz banjalučke Osnovne škole “Branko Ćopić” koja će doći danas na pregled.

U toku dezinfekcija škole koju pohađa učenik zaražen koronavirusom

“Bitno je da se građani s određenim smjernicama javljaju svojim ljekarima telefonski. Nakon toga se prati njihova epidemiološka situacija. Kontaktira se dom zdravlja koji onda kontaktira epidemiološku službu. Bitno nam je da zdravstveni sistem funkcioniše i da nema problema u komunikaciji”, naglasio je Zeljković.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je na pres-konferenciji povodom virusa korona, da je zaražen učenik osmog razreda Osnovne škole “Branko Čopić” te da je u ovoj školi nastava obustavljena do ponedjeljka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79