Internet jurišnik Mulahusić napao i popularnu Raziju Čolaković, nije dugo trebalo da mu odgovori

Razija Čolaković Raza, autorica je jedne od najpopularnijih Facebook stranica iz BiH pod nazivom “Muhabet sa Razom”.

Njeni savjeti, šale i razgovori su vremenom privlačili sve više posjetilaca, te danas ima nevjerovatnu brojku od blizu 190.000 pratilaca.

Popularna Raza: Da sam znala da će doći vakat, kad će velika g****a biti od presudnog značaja za posao…

Iako nije politički angažirana niti u svojim objavama komentira političke procese, iz nekog razloga je u besposlici i ona zasmetala radikalnom SDA botu Jasminu Mulahusiću, poznatom po brutalnim uvredama i pravljenju montaža prema svim kritičarima i oponentima politike SDA i Bakira Izetbegovića.

Mulahusić je podijelio jednu od Razijinih objava uz komentar “Da nas Allah sačuva, amin”, aludirajći na Razinu objavu ukojoj se referira na propast društva u kojem je za zaposlenje žene važno da ima, kako je napisala Raza, veliku guz**u.

– Dok druge investiraju u guze, ja budala u obrazovanje – napisala je, između ostalog, Raza, što je zasmetalo “velikom moralisti” iz Zavidovića iz Beringena.

Mulahusićevi fanovi su na ovu objavu ostavili brojne uvredljive komentare, na račun Raze koji se uglavnom mogu prepoznati po lažnim profilima.

Nakon što je Raziju Čolaković, autoricu jedne od najpopularnijih Facebook stranica “Muhabet s Razom”, napao Jasmin Mulahusić, ona je za “Avaz” komentirala jurišnikov potez u svom prepoznatljivom stilu.

– Moj komentar je kratak, na prozivanje izvjesnog imam reći da sam odavno odlučila ne zamajavati se besposličarima, kazala je Razija za portal “Avaza“.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79