Intervenisala Hitna pomoć i policija: Tarzan nožem povrijedio Sandalu

U sarajevskom naselju Ilidža, tačnije u ulici Samira Ćatovića Kobre, jučer se odigrala prava drama, kada je Tarzan Sulejmanović nožem povrijedio Sandalu Sulejmanović.

Navodno, muškarac i žena su se posvađali, a u jednom trenutku Tarzan je posegnuo za nožem i povrijedio Sandalu, nanijevši joj ubodne rane. Komšije koje su vidjele krvavu Sandalu odmah su pozvale policiju, a patrola se ubrzo našla na mjestu događaja. Međutim, niko nije lišen slobode, piše Faktor.

– Povrijeđenoj S. S. pomoć je ukazana u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš” te je konstatovano da je ona zadobila lake tjelesne povrede. Policija je obavila uviđaj na mjestu događaja te se nastavlja rad na dokumentovanju krivičnog djela nanošenja lakih tjelesnih povreda – kazali su nam u MUP-u KS.

Sandalu, kako tvrde mještani, često zlostavljaju njeni najbliži te je u više navrata viđena kako krvava i u modricama hoda ilidžanskim ulicama.

Navodno je policija i ranije intervenisala, a posla su imale i nadležne službe za socijalni rad.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79