Išli smo da ti kupimo odijelo za sahranu, a onda je počela naša pjesma: Djevojka poginulog mladića objavila potresnu poruku

Nataša S. djevojka Miodraga Jovičića, tragično nastragalog u strahovitoj nesreći koja se dogodila u okolini Šapca, ne može da se oporavi od šoka koji je doživjela kada je čula stavične vijesti.

Na svom Instagram profilu podijelila je nekoliko zajedničkih fotografija sa Miodragom iz vremena kada su bili sretni i zaljubljeni.

Ona je objavila snimak sa tragično nastradalim mladićem na kojem zajedno pjevaju i ljube se dok u pozadini svira, kako je rekla, njihova pjesma. Kako je napisala, tu pjesmu ponovo je čula dok je išla da mu kupi odijelo za sahranu.

– Naša pjesma je baš upravo ova bila. Danas kada smo ušli u radnju odijelo da ti kupimo sunce moje počela je pjesma “Živim da te volim”. Znam da si to bio ti… Život svoj moram nastaviti bez tebe, ali znam da ćeš uvijek biti tu negdje i da ćeš me paziti jer od sada si ti moj Anđeo čuvar – napisala je neutješna djevojka.

Podsjetimo, Miodrag Jovičić nastradao je sa još troje prijatelja u subotu ujutru kada su se, oko pet sati, vraćali iz provoda prenosi Avaz.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79