Ispisao grafit na crkvi, pa napao policajce

flashing lights of the police car into the checkpoint in the city

V.S. iz Pala uhapšen je juče nakon što je zatečen da ispisuje grafit na crkvi, nakon čega je napao i povrijedio policajce Policijske stanice Pale, saopšteno je danas iz PU Istočno Sarajevo.

“Nakon što je policijskoj stanici prijavljeno da nepoznato lice u ulici Alekse Šantića, opština Pale, ispisuje grafit na crkvi, policijski službenici postupili su po prijavi, izašli na lice mjesta, te pronašli izvršioca koji je odbio da izvrši naređenje, a potom fizički napao policijske službenike nanijevši im tjelesne povrede”, pojasnili su u saopštenju.

Kako se dodaje, osoba je uhapšena, nakon čega je utvrđeno da se radi o V.S. iz Pala.

On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, te je uz njegovu saglasnost izvršen uviđaj na licu mjesta.

Nadležnom tužilaštvu protiv V.S. biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79