Ispitan Emilio Baldo, osumnjičeni za likvidaciju Krunića i Pavlovića

Emilio Baldo, osumnjičen za likvidaciju Slaviše Krunića, Žarka Pavlovića i ranjavanje Gorana Ilića, negirao je, tokom saslušanja u Tužilaštvu u Banjoj Luci da ima ikakve veze sa cijelim ovim slučajem.

U Republičkom javnom tužilaštvu u Banjoj Luci završeno je ispitivanje Emilija Balde, osumnjičenog za likvidaciju Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića, i bit će predat banjalučkom Okružnom sudu, potvrđeno je Srni iz Tužilaštva.

Portparol Republičkog javnog tužilaštva Dragica Tojagić rekla je da će Baldo biti predat u nadležnost sudiji za prethodni postupak banjalučkog Okružnog suda.

Ročište za određivanje pritvora osumnjičenom bit će održano sutra.

U ponedjeljak uvečer, 22. aprila, u Glamočanima kod Banje Luke likvidirani su vlasnik kompanija “Sector Security”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS” Slaviša Krunić, njegov vozač Žarko Pavlović i jedan od napadača Željko Kovačević.

Policija je lišila slobode dvojicu osumnjičenih Emilija Baldu i Gorana Milanovića, a potjernica je raspisana za Benedijem Đukanovićem.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments