ISPLIVALI KLJUČNI DETALJI UBISTVA PJEVAČICE JELENE MARJANOVIĆ: ZORAN OPET NA ISPITIVANJU, BIT ĆE SASLUŠANA I MALA JANA

Zoran Marjanović neće uskoro sjesti na optuženičku klupu zbog optužbi da je brutalno ubio suprugu Jelenu Marjanović (33). Naime, Viši sud u Beogradu je drugi put vratio optužnicu protiv supruga pjevačice na dopunu istrage, a prema izvoru, taj postupak bi mogao da potraje, jer postoji mogućnost da će tužilaštvo zatražiti ponovno saslušanje svih svjedoka, pa i samog Zorana Marjanovića i članova njegove porodice.

Među prvima koji će dati iskaz je mala Jana (7), Jelenina i Zoranova kćerka, koja je krajem juna ove godine ocu dala alibi.

– Djevojčica će morati ponovo da svjedoči jer su prilikom prvog saslušanja u tužilaštvu napravili propust- dijete je davalo iskaz bez prisustva pravnog zastupnika, pa taj iskaz nije prihvatljiv, objašnjava sagovornik.

Kako dodaje, postoji mogućnost da će ponovo biti saslušani i pojedini svjedoci u predmetu koji bi mogli da budu od ključne važnosti u istrazi zločina.

U Više tužilaštvo ponovo bi mogao da bude pozvan i biciklista Milan R., koji se u trenutku ubistva pjevačice 2.aprila 2016. godine zatekao na nasipu. On je na prvom saslušanju izjavio da je tog dana vidio muškarca i ženu, ali ne i dijete. Kako je naveo, oni nisu hodali nasipom, već su silazili sa njega. Milan R. je rekao i da je prvo išao muškarac, a iza njega žena. Ipak, on nije mogao da potvrdi da su u pitanju Jelena i Zoran, kaže izvor lista „Alo“.

Da bi nova saslušanja bila od koristi u rasvjetljavanju ubistva, smatra i advokat Predrag Savić, pravni zastupnik porodice Krsmanović.

– Vrlo je moguće da će u okviru novih istražnih radnji ponovo biti saslušani neki svjedoci, kao i da će biti rađena ekshumacija tijela Jelene Marjanović – kaže Savić.

Podsjetimo, Apelacioni sud usvojio je žalbe Marjanovićevih advokata i vratio optužni prijedlog na dopunu istrage. Zatraženo je da se uradi prostorno-vremensko vještačenje snimaka s kuće porodice Jahović u Crvenki, s kamera koje gledaju na nasip, vještačenje mobilnog telefona bicikliste, analiza krvi pronađene na zadnjem sjedištu Zoranovog mercedesa, kao i da se utvrdi čiji je DNK nađen na ogrebotini na Marjanovićevoj ruci.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments