Ispovijest 25-godišnjeg vozača: “Dva puta sam kihnuo i nakon toga zahvatio bankinu”

Vozač od 25 godine teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 10 sati u Velikim Bastajima.

Kako su izvijestili iz PU bjelovarsko-bilogorske, 25-godišnjak je upravljao osobnim automobilom, slatinskih registarskih oznaka kroz Velike Bastaje u smjeru Daruvara.
Slomljena ključna kost

– Izlaskom iz zavoja nije se kretao sredinom obilježene prometne trake zbog čega je kotačima zahvatio bankinu i sletio u putni jarak gdje je vozilo udarilo u prilazni most – kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj i dodaju kako je 25-godišnjak u nesreći zadobio teške tjelesne ozljede te je vozilom daruvarske Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Virovitica gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Neslužbeno doznajemo da je 25-godišnjaku iz Slatine slomljena ključna kost, a nakon nesreće je okupljenim mještanima navodno rekao da je dva puta kihnuo i onda zahvatio bankinu.

– Protiv vozača slijedi prekršajni postupak zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u policiji piše MojPortal.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79