Ispovijest Bosanke koja živi u dijaspori: Uzela sam 150 eura da svojima kupim poklone, muž mi napravio problem

Jedna Bosanka, koja trenutno živi van BiH, odlučila je da putem Reddita podijeliti svoju ispovijest, želeći istodobno da zadrži anonimnost.

Evo o čemu je riječ i šta ona piše:

“Ovako, uskoro trebam ići svojima u Bosnu, a inače živim u inostranstvu. E, sad sam ja podigla sa muževog računa 150 eura da kupim poklone svojima – mami, tati, bratu i seki. Da skratim, ovaj moj se naljutio na mene. A dobro radi, posao mu dobar, sve OK. Čak, štaviše, mi njegovim, koji isto žive ovdje u inostranstvu, stalno materijalno pomažemo, dajemo.

Oni isto također dobro rade, plate su im troduplo veće nego u mojih roditelja i opet mi njima pomažemo i dajemo. Npr. kad se auto pokvari mi pola platimo, a popravak je oko 500 €, skoro su kupatilo radili, koje je isto koštalo dosta i mi smo pola dali. To je samo primjer, a ja ne mogu svojima kupiti nešto, a da on se ne napuše ili njegovi?!

Ne znam šta da napišem, pa kakvi su to ljudi, Bože?! Ja kažem hoću bratu uzeti nešto, a on će ti meni… pa radi tvoj brat! Ja sam mu rekla, pa rade i tvoji, pa im se daje. Još se buni kad odem dole što ću biti sa svojima 5 dana, sa svojim roditeljima koje ne vidim po godinu, a njegove gledam svaki dan. Šta biste Vi na mom mjestu?”, zapitala se na ovoj socijalnoj mreži.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79