Ispovijest brata ubijenog čuvara Dragana koga je cijela škola voljela: “Nemamo riječi, u porodici vlada neopisiva tuga”

U masovnoj pucnjavi u OŠ “Vladislav Ribnikar” ubijeno je osmoro djece, kao i radnik obezbjeđenja, a ranjeno je šestoro đaka i nastavnica istorije.

Krvavi masakr počinio je učenik sedmog razreda te škole, a prvi na njegovom nišanu našao se radnik obezbjeđenja Dragan Vlahović čovjek kojeg je cijela ustanova obožavala.

Od juče na račun ove dobričine nižu se samo riječi hvale, djeca su neutješna zbog smrti njihovog omiljenog radnika osoblja.

– Djeca su rekla da će ga zauvijek pamtiti jer je bio anđeo od čovjeka – rekla je majka jedne učenice sedmog razreda koja pohađa tu školu.

Brat pokojnog Dragana Vlahovića ispričao je kolika ljudska veličina je on bio.

Prema njegovim riječima, on je bio vanserijski čovjek, prava dobričina.

– Ne bih da bude da ja nešto preuveličavam, ali zaista je tako – počinje on svoju ispovijest i navodi da je Dragan bio razveden i da za sobom nije ostavio potomke.

– Nije imao djece, razveo se. Njegovi roditelji su živi, prolaze agoniju zbog svega… Ima i dvije rođene sestre, jedna je doktorka – kazao je on i dodao da su svi nijemi od šoka i ne mogu da shvate šta se desilo. U porodici čuvara vlada neopisiva tuga, a kako brat navodi nadali su se lijepim događajima koji su ih čekali, a onda se desila tragedija kakvu Srbija ne pamti, piše Telegraf.

– Ne znamo kada će biti sahrana, svi su izgubljeni – rekao je Draganov brat.

Podsjetimo, u tragediji koja se dogodila u OŠ “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, Kosta K. (13) ubio je osmoro učenika i čuvara i šestoro ranio.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79