Ispovijest djevojke: Za noć sam imala pet ili šest klijenata

Morala sam da radim 25 dana mjesečno i da za noć imam pet ili šest klijenata, rekla je djevojka koja je radila za najpoznatijeg srpskog makroa Mihaila Maksimovića iz Šapca , prenosi Kurir.

Za makroa Mihaila radila sam od novembra 2017. godine do januara 2019, kada sam s koleginicama uhapšena u jednom od najluksuznijih hotela. Čim smo ušle u hotelsku sobu s klijentima iz Turske, stavili su nam lisice na ruke.

Ovo je navodno na saslušanju pred tužiocem ispričala jedna od djevojaka koje su radile za najpoznatijeg srpskog makroa Mihaila Maksimovića iz Šapca, koji se tereti za trgovinu ljudima. Ona je detaljno ispričala kako je stupila u kontakt sa uhapšenim Maksimovićem, ali i kako je funkcionirao lanac prostitucije.

Radila u teretani

– Maksimovića sam upoznala preko drugarice koja je već radila za njega. Odlučila sam da se bavim tim poslom zbog loše materijalne situacije u kojoj sam se nalazila. Prije toga sam bila zaposlena u teretani. Povezali smo se i našli se na sastanku u jednom kafiću, gdje smo se dogovorili da moja cijena za sat bude 150 eura, od čega bi 30 posto išlo njemu, dok bi meni ostajalo ostalo. Meni se takav dogovor dopao, a imala sam obavezu da radim 25 dana mjesečno i da za noć imam pet ili šest klijenata – objasnila je djevojka.

Ona je navela da je Maksimović djevojkama dozvoljavao da odbiju klijente ukoliko nisu željele da budu s njim.

– U tom slučaju morale smo platiti kaznu, to jest Mihailu isplatiti njegovih 30 posto, iako nismo pružile uslugu. Dešavalo se da odbijem neke klijente, pa sam plaćala kazne i moja mjesečna zarada je bila tri do tri i po hiljade eura – navodno je rekla ova devojka.

Prostitutka je rekla i da je Mihailo sarađivao s bratom Dušanom Milenkovićem, koji je, kao i on, uhapšen prošlog mjeseca.

– Mihailo je ugovarao posao s klijentima i javljao nam je kada i gdje vozač dolazi po nas. Imale smo fitnes trenera, fotografa, pa čak i advokata za slučaj da nas policija uhapsi. Poslove je vodio Mihailo, dok je Dušan uglavnom bio vozač, on nas je vozio do mjesta na kojem je trebalo da se sastanemo s klijentom – kazala je saslušana djevojka.

Podsjetimo, Maksimović je uhapšen u martu ove godine, kada se s Kipra vratio u Srbiju. Lisice na ruke stavljene su i njegovom bratu Dušanu Milenkoviću, koji mu je pomagao u poslu i preuzeo devojke kada je Maksimović otputovao na Kipar.

(FOTO) Elitna prostitucija cvjeta u BiH: Prodajom tijela obrću ogroman novac

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79