Ispovijest iz Hrvatice: “S banke sam digla ušteđevinu a onda sam izgubila kovertu”

Portal Slobodna Dalmacija objavio je zanimljivu ispovijest Splićanke koja je pohvalila dobro djelo zaposlenica frizerskog salona u Splitu.

“Još se tresem i ne mogu doć’ sebi. Muž mi je ima dobit infarkt. Riječ je bila o našoj ušteđevini od tri tisuće dolara (op.a. oko 5.000 KM)”, u dahu govori I. S. koja nas je nazvala kako bi i javno pohvalila dobro djelo zaposlenica frizerskog salona u Splitu.

Hvata dah i polako objašnjava što joj se tačno dogodilo danas poslijepodne.

“Renoviramo stan, možete zamisliti koje je to ludilo samo po sebi. Danas sam u banci podignula našu ušteđevinu od tri tisuće dolara, kako bi je promijenila jer sutra moramo platiti radnike. Prije odlaska kući otišla sam na dogovoreni termin u frizerski salon. Kada je došao red na plaćanje uredno sam podmirila račun i zaputila se kući”, objašnjava ona.

Kada je stigla kući uslijedio je šok, kako kaže, odsjekle su joj se noge jer je shvatila da nema koverte s ušteđevinom.

“Nisam mogla doć sebi. Svi u kući su poludili na mene. Kako neće, riječ je o tri tisuće dolara. Nisam uopće registrirala jesam li i gdje uopće izvadila kuvertu. Nisam znala ni di krenit ni šta napravit”, govori sagovornica.

U jednom trenutku zazvonio joj je mobitel, piše nepoznati broj.

“Nisam se odmah javila jer nisam znala tko zove, a i imala sam većih briga, pronać kuvertu. Nekoliko puta me isti nepoznati broj zvao. Nakon nekoliko propuštenih poziva, javila sam se i nisam mogla doći sebi. Zvala me djelatnica frizerskog salona ‘Sananda’ i rekla mi najljepšu moguću vijest”, na pultu su pronašle kovertu, priča naša sugovornica koja još uvijek ne može doći sebi.

Ona nastavlja:

“Zaposlenice su u kuverti s novcem pronašle i papirić iz banke, izvadak na kojem je pisalo moje ime i prezime. Kako se uz rezervaciju termina uvijek zapiše ime i prezime klijentice i telefonski broj, po tome su sve povezale i došle do mene. U ova tužna i ružna vremena, ovo njihovo djelo je veličanstveno. Nema riječi kojima bi im se mogla zahvaliti. U salonu su bile četiri zaposlenice, spasile su me i želim da svi znaju koliko dobra još uvijek ima”, rekla je Splićanka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79