Ispovijest mladića koga su pretukla i silovala dvojica: Tri sata su se iživljavali, molio sam ih da me ne ubiju!

Više od tri sata su me mučili. Udarali su me pesnicama, šipkom, šutirali me, tjerali da ih oralno zadovoljavam, a taj sa čirokanom me je na kraju i silovao. Molio sam boga i njih da me ne ubiju.

Foto: Kurir.rs

Ovim riječima za Kurir počinje ispovijest Slobodan Popov (19), koga su, kako se sumnja, M.N. (21) i N. M. (21) pretukli i silovali u jednoj od soba napuštene vojne zgrade u Beloj Crkvi.

Nesretni mladić kaže da nije tačno da je on dobrovoljno otišao u sobu strave.

  • Čim su me uveli, počeli su da se iživljavaju, iako sam ih molio da prestanu. Plakao sam i dozivao pomoć, ali me niko nije čuo od preglasne muzike koju su pustili. Dok su me tukli i silovali, pušili su marihuanu i pili pivo. Tjerali su i mene, ali ja nisam htio. Samo sam ih molio da mi daju vodu, jer sam bio žedan, a oni su se pomokrili u flašu i dali mi da popijem, da bi napravili foru – prepričava strahotu kroz koju je prošao nesretni mladić.

Slobodan kaže da trpi jake bolove u grudima, a primjećuje se i da otežano govori.

  • N. M. mi je držao šrafciger na vratu i tjerao me da oralno zadovoljim ovog drugog. Bilo mi je muka i kada sam odbio, uslijedile su žestoke batine. U jednom trenutku sam pao na pod, a N. M. je zamahnuo nogom da me šutne u glavu. Postavio sam ruku da se zaštitim i tada mi je slomio dva prsta – priča žrtva nezapamćenog zlostavljanja.

Kako kaže, njemu se činilo da mučenje traje čitavu vječnost, a kasnije je shvatio da je bio u sobi strave puna tri sata.

  • Dok su me zlostavljali, vikali su da do jutra neću biti živ, psovali su mi majku, koja je inače u bolnici. U jednom trenutku sam čuo M. N. kako razgovara telefonom, a osoba s kojom je pričao je rekla: “Nije to taj dečko” – kaže Slobodan i napominje da ne zna zbog čega je unakažen: – Ili su me pomiješali s nekim, ili je to M. N. uradio zbog moje drugarice, u koju je zaljubljen, a ona njega ne želi ni da vidi. Ja njima ništa nažao nisam učinio.
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79