Ispovijest oca djevojčice koju je efendija u džamiji u BiH napastvovao (VIDEO)

Fatmir Alispahić u emisiji “Defter Hefte” bavio se razotkrivanjem pedofilije u Gnojnici, tako što je napravio intervju sa roditeljima dvije djevojčice od 12 godina sa kojima je, prema navodima roditelja, hodža imao neprimjereno ponašanje.

Siromašan život, očevi bolesni, ali šalju djecu na vjersku poduku ne sluteći da ih pod krovom džamije vreba zlo razvrata. Roditelji su otkrili i snimili poruke, prijavili slučaj, ali nisu dobili pravdu i satisfakciju.

Prošle su dvije godine od prijave u Rijaset i Tužilaštvo TK. Efendija koji je slao sporne poruke djevojčicama je premješten u drugu džamiju, piše portal Crna Hronika.

Otac djevojčice je u emotivnoj ispovijesti pred kamerama ispričao sve vezano za odnos sa mjesnim efendijom. Otac je otkrio kako se efendija ponašao prema njegovoj djevojčici, poruke koje je slao njoj, način na koji je komunicirao sa djevojčicama.

U nastavku pogledajte video:

Više u video prilogu:

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79