Ispovijest ogorčenog radnika ! Evo šta poručuje svom direktoru!

Redakciji portala “Crna Hronika” javila se zabrinuta radnica, koja je ogorčena na svog direktora… evo šta mu poručuje! Prenosimo u cijelosti, ogorčen stav radnice!

 

“Šta reći za Vas gospodine DIREKTORE…. ???

Možda vidite da Vas oslovljavam s velikim slovom…. Velikim slovom a malim čovjekom … U to Vaše odijelo staju samo lažne uloge.. Uloge koje vjeruju drugome.. Znam da uživaš u tuđoj muci al žao mi je rastu ti nasljednici. Staneš li kad pred ogledalo istine? Pa da vidiš oći svoje koje sklanjaju pogled od ljudske sudbine. Krojiš sudbinu ljudima oko tebe, a ne znaš kako je njima gledajući tebe.. Za tebe zdravlje su dali, a ti vraćaš po minusom na plati .. Uzimaš od tuđe djece, žao mi je tvoje vjere .. Znam da sve i jedna vjera kaže “ne nanosi boli drugome”.. Aaaaa tiiiii ? .. Stidiš li se Boga .. iza tebe su mnoge suze pale a Bog piše iako se tebi čine male. Za javnosti očiju drag si i mio, a ti znaš u sebi šta si skrio.. Doveo si ljude da ti muče druge, a nisi svjestan za svoje dugove…. isplati ljude pa se hvali ne glumi gospodina jer do tog ti mnogo fali…

KOLIKO GOD TI MISLIO DA SI OBRAZOVAN. TALENTOVAN. BOGAT. NAČIN NA KOJI SE PREDSTAVLJATE GOVORI SVE O VAMA…

Žao mi je što dobivate status loše osobe, znate to i Vi sami, teško da to sebi priznate …. Kad se penje čovjek ka vrhu,bit je pozdravljat ljude jer brzo se silazi istim putem i srećeš iste ljude…. Mnoga djeca plaču što ste im roditeljima, smanjili platu.. Eeeeee da ne pričam o odlasku roditelja koje ste vi organizirali… Sad se pitaš još zašto …. Stanite malo u prošlost pogledajte život svoj i ljude s druge pozicije… Organizirali ste mnogobrojan odlazak ljudi svojim gospodskim ponašanjem…. Dobro slušaj ove riječi mojeg djeteta..

Noć pada. Došlo je vrijeme oproštaja. Kofer s nešto nigijene i uplakane oči njene.. Pakujem stvari, nižu se slike. osjećaju nadolaze a suze joj same kližu.. pita me: “Tajo kuda ideš, ostavljaš me..Mamu i našeg malog bracu… Rekla je u jecaju… Tata kad se vraćaš?

Mala jest, al suze su joj bolne… Nemam snage za odgovore, samo sam joj tiho rekao: Ima jedan čovjek, nosi prezime S….Ć.. to je kčeri glavni krijač ljudske sudbine… Molim bez uvrede, istina teško boli, al ima neko ko i nas obične ljude voli… ”

 

Crna Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79