Ispovijest pretučene Mirele: Metalnom šipkom me je tukao jer mu smeta moj roštilj?

Mirela Dubinović jučer je samo pukom srećom preživjela napad nasilnog komšije Džaferović Dževadom koji je na nesretnu ženu nasrnuo metalnom palicom.

Gračanica: Nasilni komšija na nesretnu ženu nasrnuo metalnom palicom. Njenog supruga ganjao i u Hitnoj pomoći

 

Ona kaže da su i ranije imali problema s istim komšijom zbog čega su podnijeli više prijava, ali nikada ni jedan slučaj nije dobio svoj epilog na sudu.

– Mi se zaključavamo kuću, ne smijemo izaći, jer na nas ide vozilom i motociklom. Nemamo zaštitu od policije i više ne znamo kome da se obratimo – zaključila je Dubinović.

Nakon što je metalnom palicom jučer u mjestu Pribava kod Gračanice pretučena Mirela Dubinović, o napadu se danas očitovao MUP Tuzlanskog kantona.

U šturom saopćenju iz MUP-a TK su kazali da je u nedjelju 1. avgusta, Policijska stanica Gračanica zaprimila poziv da je u naselju Pribava došlo do međusobne svađe i prepirke između M.D. (37) , M.D. (39) s jedne i Dž.Dž (48) i A.Dž. (76) i jednog 17-godišnjaka s druge strane.

– U tuči je M.D. zadobila lakše tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC u Tuzli, dok su Dž. Dž. lakše tjelesne povrede, konstatovane u Općoj bolnice u Gračanici, te je otpušten na kućno liječenje. Uviđaj su obavili policijski službenici OKP PU Gračanica i u toku je prikupljanje dokaza o tome kako je došlo do ovog nemilog događa – navodi se u saopćenju.

Mirela tvrdi da Dževad posjeduje i vatreno oružje: “On ima pušku koju upire na moju djecu. Izaziva mog muža da se biju kako bi izgubio papire. Sve je to rečeno u policiji, ali nikad mu niko nije provirio u kuću”

Šta se ustvari desilo, ispričala je pretučena Mirela za portal Crne – Hronika i otkrila razlog zašto je Dževad nasrnuo palicom na nju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79