Ispovijest putnice autobusa koji je sletio s ceste u Crnoj Gori: ‘Čula sam vrisku ostalih, a onda..’

Direktorica Kliničkog centra u Crnoj Gori, Ljiljana Radulović, kazala je da je sedam pacijenata upućeno iz Opšte bolnice Cetinje i da očekuju da će još dva pacijenta iz iste biti upućena u KCCG.

Iz nesreće koja se nažalost danas dogodila na magistralnom putu Cetinje – Budva u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) upućeno je sedam pacijenata.

Pacijenti su, nakon medicinske trijaže koja ja obavljena u Opštoj bolnici Cetinje, transportovani u Urgentni centar KCCG.

Foto: AA

“Jedan pacijent je u životnoj opasnosti, dok su ostali pacijenti sa težim povredama, dominantno povrede ortopedske prirode, imamo i povrede grudnog koša, kičme, tako da ipak moramo reći da se radi o teškim povredama, ali sem jednog pacijenta ne možemo reći da u ovom trenutku imamo neposredno životno ugrožene pacijente. Kakvim će tokom ići njihovo liječenje to ćemo da vidimo u narednim danima, ali se nadamo da ova ružna cifra od dvoje preminulih neće biti veća. Pacijenti imaju teške povrede, ali se nadamo da će iz naše ustanove izaći sa dobrim zdravstvenim stanjem”, zaključila je dr Radulović.

U blizini Budve u jutarnjim satima u utorak, 19. septembra, došlo je do saobraćajne nesreće kada je autobus sletio s ceste.

U ovoj saobraćajnoj nesreći, nažalost, najmanje dvije osobe su izgubile život, a više osoba je povrijeđeno.

Jedna od povrijeđenih je Sanja Vučinić (24) iz Nikšića, koja je svoje iskustvo podijelila s portalom Vijesti.me.

“Čula sam vrisku putnika i tada smo pali. Tokom tumbanja sam ispala, toga se baš i ne sjećam kako sam se našla van autobusa. Sama sam uspjela da izađem iz provalije na cestu”, ispričala je Sanja.

“Bila sam uzela dva dana odmora i eto ovo se desilo na povratku”, rekla je povrijeđena putnica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79