Istina je jača od svake laži

Istina nema cijenu i jača je od svake laži koja je izrečena za pokojnog Davida, ali i za sve one koji mirnim putem traže samo ono što je osnovno ljudsko pravo, a to je pravo na život, poručuju građani.

Podrška porodici Dragičević koja više od godinu dana traži da se rasvijetli likvidaciju Davida Dragičevića poslata je i večeras iz Banjaluke.

Nekolicina građana nema namjeru da odustane i to je pokazala i 471. dan za redom, od kada traju mirna okupljanja u najvećem gradu u Srpskoj.

Građani ujedinjeni u boli koja traje od 24. marta, kada je tijelo 21-godišnjaka pronađeno na obali Crkvene.

Kažu da istina nema cijenu i da je jača od svake laži koja je izrečena za pokojnog Davida, ali i za sve one koji mirnim putem traže samo ono što je osnovno ljudsko pravo, a to je pravo na život.

Oni najhrabriji podigli su pesnicu kao simbol borbe za pravdu, a koje još uvijek nema od strane nadležnih institucija prenosi TV BN.

 

Tužba protiv Davora Dragičevića za klevetu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79