Ivan Martinov zapalio terenac starlete u Banjoj Luci

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka otkrili su identitet osobe koja je prije tri dana zapalila skupocjeni terenac starlete Božane Vujinović u garaži Tržnog centra Delta.

Prema nezvaničnim informacijama, vozilo je benzionom polio, a zatim i zapalio Ivan Martinov koji se nalazi u bjekstvu.

Policija je u cilju rasvjetljavanja slučaja detaljno istražila šire područje oko TC Delte te pregledala sve snimke s videonadzornih kamera u okolini ovog objekta.

Oglasila se banjalučka starleta: “Ne možete ga zapaliti toliko puta koliko ću ja da ga kupim – identičnog”

Planuo skupocjeni automobil: Vlasnica starleta iz Banjaluke

Kako ATV saznaje policija je u blizini tržnog centra pronašla i samo oko 300 metara od TC “Delta planet”, odnosno kod Banjalučko i flašu sa zapaljivom tečnošću, plavu platnenu masku i kesu, za koje se vjeruje da je osumnjičeni koristio tokom izvršenja krivičnog djela. Osumnjičeni Martinov se na dan podmetanja požara cijeli dan nalazio u garaži u kojoj je zapaljen automobil.

Policija je u cilju što bržeg rješavanja slučaja saslušala više osoba s kojima se Martinov sastajao na području Banje Luke, kao i svjedoke samog događaja.

Range Rover starlete Božane Vujinović zapaljen je 15. novembra oko 16 sati u podzmenoj garaži.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79