Ivan zadavio rođenog brata Mirka, pa otišao u kafanu: “Zadavio sam govedo”

U petak nešto poslije 17 sati u Kučevu dogodila se tragedija. Ivan Milić (43) u tuči je zadavio svog rođenog brata Mirka, a prema nezvaničnim informacijama razlog je žena koja je živjela sa njima u zajedničkom domaćinstvu.

Ivan je tokom popodneva bio u gradu i nakon povratka kući zatekao je rođenog brata Mirka sa ženom sa kojom je živio. Potukli su se i Ivan je zadavio svog rođenog brata.

– Samo što sam čula šta se dogodilo i ne mogu da povjerujem. Obojica braće su alkoholičari a nastradali Mirko je već odavno poznat policiji zbog raznih krivičnih dela. Živeli su svo troje u vrlo lošim uslovima u podrumskim prostorijama jedne stambene zgrade, iako su se često svađali ništa nije ukazivalo da će da se dogodi ovako svirepo ubistvo i da brat podigne ruku na rođenog brata – kaže vidno potresena mještanka.

Ivan Milić (43) odmah nakon što je ubio svog rođenog brata, prema nepotvrđenim informacijama otišao je u kafanu i prisutnima je rekao: “Ubio sam govedo!”. Ubrzo nakon toga policija iz Kučeva ga je privela i odredila mu je mjeru zadržavanja, prenio je Informer.

Koji je tačan uzrok ovog svirepog ubistva saznaće se nakon detaljne istrage.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79