Ivana Marić: “I Bakir je pio alkohol, pa se u 30. okrenuo vjeri…”

„Povodom nove hajke, u prilogu je snimak cijele emisije iz koje su isječci. Zanimljivo je da su me odmah nakon emisije optuživali da sam uvrijedila Hrvate i Srbe, a evo sad, tri godine kasnije, me optužuju da sam uvrijedila i Bošnjake. SDA, demokratija“, poručila je Ivana Marić.

„Kao odgovor na nova saznanja o tome koliko sam ja grozna osoba, u prilogu je snimak kompletne emisije iz koje su izvukli dijelove. Zanimljivo je da su me odmah nakon emisije Hrvati optuživali jer sam rekla da Praljak nije heroj, već zločinac, a Srbi jer sam ih pitala kako to da forsiraju zločine protiv Srba iz Drugog svjetskog rata ali ne žele ništa da znaju o zločinima Mladića, Karadžića i ostalih. Jedino me Bošnjaci nisu optužili.

Sve do sada, tri godine nakon emisije. Za SDA-ovce je sporno i to što sam rekla da Bakir Izetbegović nije nacionalista i da prije rata nije bio vjernik. Rekla sam da ni Dodik i Čović nisu nacionalisti te da naš najveći problem nisu nacionalisti već korumpirani političari koji se kriju iza nacionalizma.

U intervjuu za Graciju, Bakir je na pitanje da li je ikada probao alkohol, odgovario: Jesam, i ne samo probao, sve do svoje tridesete godine, kada sam se okrenuo vjeri. Dalje navodi da je pokušavao da se kocka”, poručila je Ivana Marić.

Pogledajte šta je Ivana Marić izjavila u emisiji TV Pinka.

 

Zahiragić o kandidaturi Ivane Marić: Jedina njena poveznica sa Gradom Sarajevo je kritikovanje Skake


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79