Ivana Marić o ministrici Turković: Neko ide sam u kupovinu, a neko vodi svitu

Na društvenim mrežama sinoć su postale izuzetno viralne fotografije na kojima se vidi kako ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković ide u kupovinu.

Oglasila se i ministrica Turković o ovome. Ona je poručila da zamjenici predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH moraju biti pod službenom pratnjom 24 sata i dodala je nakon toga da bi i njoj bilo draže da je kupovinu obavila sam i u miru, ne u zadnji tren pred iftar, nakon dugog radnog dana.

Analitičarka Ivana Marić objavila je fotografije ministrice Turković i uporedial je sa Angelom Merkel.

“Neko ide sam u kupovinu, a neko sa sobom vodi svitu. Pogodite koja od ove dvije žene je predsjednica jedne od najmoćnijih država na svijetu, a koja moli za donacije po svijetu?

Zašto zamjenici predsjedavajućeg VM moraju imati pratnju 24/7 i ko je u pratnji?

Čega se boje? Pa oni su toliko toga uradili za građane ne vidim razlog zašto bi se plašili svojih građana”, napisala je Marić.

Neko ide sam u kupovinu, a neko sa sobom vodi svitu. Pogodite koja od ove dvije žene vodi jednu od najmoćnijih država na…

Posted by Ivana Maric on Tuesday, 13 April 2021 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79