Ivanu Perišiću provalili u stan i ukrali satove od 600.000 kuna!

Kad se nogometaš Intera i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić sa suprugom Josipom i djecom Leonardom i Manuelom iz Zagreba vratio u Milano, gdje ima stan, vidio je kako su nestali vrijedni satovi.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić (30) i njegova supruga Josipa (30) šokirali su se kad su se sa sinom Leonardom (6) i Manuelom (4) iz Zagreba vratili u stan u Milanu u kvartu Garibaldi. Opljačkali su ih!

Bračnom paru Perišić, naime, prilikom provale u stan na 19. katu zgrade Bosco Verticale (Vertikalna šuma), jedne od najpoznatijih milanskih građevina, ukrali su ručne satove u vrijednosti od 82.000 eura, odnosno oko 608.000 kuna, piše La Stampa.

Foto: Profimedia

Nestala su tri sata, i to dva koja su pripadala Ivanovoj supruzi: Rolex od 20.000 eura te Audemars Piguet, sat posebne linije, vrijedan čak 50.000 eura. Ivanu su ukrali sat marke Hublot od 12.000 eura.

primjerci satova marki Rolex, Audemars Piguet i Hublot (ilustracija)

Ivan je carabinierima rekao da je netko iz gornje ladice noćnog ormarića ukrao satove. Suprugini satovi stajali su u jednoj kutiji, a njegov u drugoj. Kradljivac je, ustvrdio je Ivan, kutije ostavio u ladici.

Nije mogao pretpostaviti kad se krađa dogodila, a zanimljivo je kako provalnik nije dirao novac i druge vrijedne stvari koje su stajale u istom ormariću!

– Zadnji put sam ukradene satove vidio 27. svibnja, prije odlaska za Hrvatsku. Nisam primijetio tragove nasilnog ulaza u stan – priznao je Ivan na policiji.

Zgradu čuvaju zaštitari 24 sata dnevno, a pristup stanu Perišić je, uz dozvolu bračnog para, imala je još samo čistačica pa bi ona mogla znati više o cijelom slučaju.

Briljirao u Omišu i Osijeku

Ivana nije toliko dugo bilo u milanskom domu jer je upravo završio dugu sezonu reprezentativnim aktivnostima. Nakon okupljanja u Splitu 29. svibnja, “vatreni” su 31. svibnja na stadionu Anđelko Marušić Ferata u Omišu pobijedili lokalnog niželigaša 5-0, a prvi je gol postigao upravo Omišanin Perišić, na oduševljenje više od 5000 navijača.

Sjajno je Ivan odigrao i najvažniju utakmicu tijekom ovoga mini-ciklusa, onu protiv Walesa 8. lipnja. Bilo je to u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a Hrvatska je na Gradskom vrtu u Osijeku pred 17.000 navijača pobijedila 2-1.

Euro 2020 Qualifier - Group E - Croatia v Wales | Autor: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Perišić je sudjelovao u akciji za oba gola, prisilivši Velšanina Jamieja Lawrencea na autogol, a potom postigavši i drugi za Hrvatsku. Zbog umora je krilni napadač milanskog Intera u prijateljskoj utakmici protiv Tunisa u Varaždinu 11. lipnja ušao u drugom poluvremenu, ali nije uspio spriječiti poraz od Afrikanaca 2-1.

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Prije odlaska na odmor Perišić se odazvao pozivu našega poznatog tenisača Marina Čilića, čija je zaklada organizirala humanitarni teniski turnir Gem Set Hrvatska na zagrebačkoj Šalati, u svrhu prikupljanja novca za izgradnju multifunkcionalnog igrališta za Osnovnu školu Tordinci kraj Vukovara.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Zaigrao je Ivan u paru s imenjakom Ivanom Ljubičićem, trenerom Rogera Federera, koji je ozlijedio šaku. Uživao je Perišić sa suigračima iz reprezentacije Lukom Modrićem, Andrejem Kramarićem, Dejanom Lovrenom, Mateom Kovačićem, potom Marijem Mandžukićem, Ivanom Klasnićem, Matom Pavićem, Ivanom Dodigom, Darijem Šarićem, Bojanom Bogdanovićem, Ivom Majoli i ostalima u jedinstvenom spektaklu.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dobro raspoloženje splasnulo je Perišiću svega dan kasnije, kad je vidio da su mu provalili u stan. Nadamo se kako ozbiljnije štete nije bilo…

 

(VIDEO) Krenuli na turnir: ‘Kad me sin nazvao, noge su mi se odsjekle’

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79