Ivica Osim će definitivno dobiti ulicu u Beogradu!

Grad Beograd prihvata prijedlog selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija da Ivica Osim dobije ulicu u Beogradu, potvrdio je na svom Facebook profilu zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

– Selektor naše reprezentacije Dragan Stojković Piksi predložio je da legenda jugoslovenskog fudbala dobije ulicu u Beogradu za sve što je učinio za naš sport i naš grad. Piksi mi je ovaj prijedlog predstavio u razgovoru koji smo vodili prije njegovog putovanja u Sarajevo na sahranu Ivice Osima. Grad Beograd prihvata Piksijev predlog i Ivica Osim će dobiti ulicu u našem gradu čim se navrši tri godine od smrti. Odluka će biti donesena u međuvremenu – napisao je Vesić i dodao:

– Zahvalio sam se Piksiju u ime Beograda na predlogu koji je dao. Razgovarali smo o realizaciji predloga Fudbalskog saveza Srbije, podnesenih pre nekoliko godina, kako bi ulice u Beogradu što pre dobili Miljana Miljanića i Miloša Milutinovića.

Fudbalska legenda Ivica Osim sahranjen je jučer u Sarajevu u Aleji velikana na Gradskom groblju Bare.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79