Iz Coca-Cola HBC odgovarili na slučajeve trovanja

Nakon slučajeva trovanja povezanih s konzumacijom određenih proizvoda, kompanija Coca-Cola HBC  istakla je u saopštenju da su proveli istragu koja nije pokazala nikakve neusklađenosti u našoj proizvodnji.

Dodatno, poslali su uzorke nezavisnoj akreditovanoj laboratoriji na dalju analizu, saopšteno je iz kompanije Coca Cola HBC Hrvatska nakon slučajeva trovanja u Hrvatskoj.

“Svjesni smo slučaja povezanog sa staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. Ponudili smo našu punu podršku i otvoreni smo za saradnju sa svim nadležnim tijelima koja provode istragu. Poslujemo prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti, koji prolaze kroz redovne vanjske kontrole. Uporedno smo proveli detaljnu internu istragu koja nije pokazala nikakve neusklađenosti u našoj proizvodnji. Dodatno, poslali smo uzorke neovisnoj akreditovanoj laboratoriji na dalju analizi”. poručili su iz Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o.

Društvene mreže u ponedjeljak poslijepodne preplavila su upozorenja građanima da ne piju određene sokove i mineralne vode zbog navodnih trovanja.

Riječka bolnica danas je potvrdila da imaju jedan slučaj povrede jednjaka, a riječka policija da je jednoj osobi pozlilo nakon konzumacije pića u kafiću, a kasnije je objavljeno da su u Zagrebu danas hospitalizovane dvije mlađe osobe sa sumnjama na isto trovanje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79