Iz pet kamiona iste firme ukrali 1.250 litara goriva

Teslićka policija traga za licem ili više njih koji su tokom vikenda u ovoj opštini ukrali 1.250 litara goriva iz pet kamiona preduzeća “MG Mind”.

“Policijskoj stanici Teslić, prijavljeno je da je u noći između subote i nedjelje na području ove opštine iz rezerovara od pet kamiona za čišćenje snijega vlasništvo privrednog društva iz Mrkonjić Grada, otuđena određena količina goriva. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa”, saopšteno j iz PU Doboj.

Na području ove PU evidentirana je i krađa na području opštine Modriča, jer je u nedjelju iz neobezbjeđene garaže koju koristi oštećeno lice, ukraden električni, građevinski i drugi alat.

“Osim toga policijskoj stanici Doboj 2, prijavljeno je da je u nedjelju izvršena provala u porodičnu kuću na području Doboja, odakle je otuđen novac i nakit. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa”, navode iz PU Doboj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79