Iz provalije kod Čapljine izvučen auto s tijelom stradale dubrovačke studentice

Tek danas oko 16 sati iz provalije je izvučen auto s tijelom stradale dubrovačke studentice.

Kako javlja lokalni Čapljinski portal, akcija izvlačenja kod mjesta Kotezi na cesti Ravno-Ljubinje završila je oko 16 sati, a u njoj su sudjelovali pripadnici gorskih službi spašavanja iz Čapljine uz pomoć vatrogasaca iz Trebinja, Ravnog i Stoca.

Podsjetimo, 25-godišnja Katarina Butrica iz Župe jučer se od kuće uputila u Mostar, gdje je studirala. Posljednji put je viđena jučer nakon što je prešla granični prijelaz Čepikuće, a nakon što se nije javila, pokrenuta je potraga za njom.

Jutros oko 11 sati u provaliji je nađen njen auto. Iz Policijske uprave Trebinje su potvrdili kako je djevojka smrtno stradala u saobraćajnoj nesreći u kojoj je njezin automobil sletio s ceste.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79