Iz saobraćaja isključeno 19 neispravnih autobusa

Policija Srednjobosanskog kantona isključila je iz saobraćaja za samo tri dana 19 autobusa javnog prevoza jer je utvrđeno da su tehnički neispravni.

Tokom akcije pojačane kontrole tehničke ispravnosti vozila javnog prevoza koja je trajala od 30. septembra do 2. oktobra kontrolisana su 723 vozila, od kojih su 203 upućena na vanredni tehnički pregled, saopšteno je iz MUP-a ovog kantona.

Tehničkim pregledom utvrđena je tehnička neispravnost 80 vozila – 19 autobusa, 13 putničkih, 47 teretnih i jednog priključnog vozila, koja su isključena iz saobraćaja.

Protiv odgovornih biće preduzete zakonom propisane mjere.

Akcija je sprovedena s ciljem sprečavanja saobraćajnih nesreća sa smrtnim posljedicama, kao i nezgoda sa teže i lakše povrijeđenim licima i štetom, prenose Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79