Iz SDA poručili Mandiću da prestane slikati komunalne radnike i počne raditi svoj posao

Općinski odbor SDA Centar podržava stav načelnika Općine Centar Srđana Mandića da se, kako je kazao, ne poistovjećuje i ne dovodi u isti ravan sa SDA.

– Načelnik kojem je u punih osam mjeseci mandata najveće dostignuće kupovina osam oksimetara i zabrana gradnje hidrocentrala na Koševskom potoku se definitivno ne može poistovjećivati i dovoditi u istu ravan sa SDA, pa čak ni sa bilo kojim drugim načelnikom u Bosni i Hercegovini – istakli su u saopćenju.

Da se Mandić definitivno ne može dovoditi u istu ravan sa ostalim načelnicima, a naročito onim iz SDA, potvrđuje činjenica da, uprkos budžetu od 50 miliona KM, on ne uspijeva servisirati čak ni osnovne potrebe građana.

Jedine potrebe koje Mandić zadovoljava, smatraju iz SDA Centar, pored vlastitih, su potrebe njegovih stranačkih kolega i koalicionih partnera, čemu su Sarajlije, a nažalost i brojni turisti, imali priliku svjedočiti nakon postavljanja sramnog i nakaradnog objekta u vlasništvu kandidata Naše stranke u centru Sarajeva.

– I njegovi posljednji napadi na SDA u vezi sa sarajevskim FIS-om pokazuju stepen njegovog neznanja jer su FIS-om 25 godina upravljali upravo današnji Mandićevi koalicioni partneri a ne SDA – stoji u saopćenju.

Još jednom pozivamo Mandića da prestane sa slikanjem redovnih aktivnosti kantonalnih komunalnih preduzeća, što sigurno nije u opisu njegovog posla i nije ono zbog čega ga građani plaćaju, da prestane da se bavi SDA-om koja uopšte nije na vlasti u Općini Centar, te da konačno počne raditi svoj posao.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79