Iz SNSD-a se oglasili na vijest da je Stanivuković pobijedio u Banjoj Luci

Pred još jednom smo velikom pobjedom, kao što smo i najavili, izjavio je večeras kratko šef Izbornog štaba SNSD-a Srđan Rajčević.

Kako je kazao, imaju “odlične trendove”, posebno u Prijedoru, a dobre su i tendencije u Trebinju, Gradiški, Foči, Gacku, Zvorniku, Čelnicu, Istočnom Sarajevu…

“Već izvjesna pobjeda SNSD-a u ovim opštinama – rekao je on.

Što se tiče ostalih opština, istaknuo je, neupitni su Laktaši, Srbac i Prnjavor:

“Dobro stojimo u ovom trenutku u Kalinoviku, Nevesinju, a na pragu smo pobjede u rogatici, Višegradu, u velikim opštinama koje smo uzimali i prije.

Što se tiče Banja Luke – komentirao je navode da je Draško Stanivuković (PDP) novi gradonačelnik ovog grada – “to treba da sačekamo”. rekao je.

“Informacije iz Banje Luke pristižu jako sporo. Imamo vrlo dobre pokazatelje u pojedinim mjesnim zajednicama, kao što je Krupa na Vrbasu, što nam daje jasne indicije da će [Igor] Radojičić ostati gradonačelnik i nakon 15. novembra – zaključio je Rajčević.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79