Iz stranke Kasumovića poručili: “Građani Zenice, ovo su banditi i izdajnici”

BHIKF oglasila se o radu nove Vlade ZDK okupljene i većine okupljene oko SDA.

Njihovu objavu na drustvenim mrežama prenosimo u nastavku:

“Poštovane Zeničanke I Zeničani,

Danas su banditska organizacija SDA i DF, zajedno sa izdajicama BHI-KF, usvojila Budžet Zeničko-dobojskog kantona gdje nijednu marku nisu predvidjeli za naš grad Zenicu.

Ponavljam, grad Zenica puni Budžet ZDK skoro pola, a niti jedne marke nema opredijeljene za neki od projekata za Zenicu.

Da stvar bude još ironičnija, Kanton se zadužuje za novih preko 40 miliona maraka, tako da je sve navedeno više nego poražavajuće.

Premijeru Piviću, zbog čega kažnjavate građane Zenice? Zbog čega? Populizmom ste se bavili nedavno dok ste bili u federalnom Parlamentu, kada je Federacija isto tako uskratila zeničku djecu za bazene, tada ste išli s amandmanom kako treba Zenici bazen. Međutim, sada kada vi odlučujete i predlažete Budžet niste izdvojili marku za Zenicu, bazen ili bilo koji drugi projekt.

Zeničanke i Zeničani moraju zapamtiti ove ljude: Nezira Pivića, Gorana Bulajića, izdajnike Alena Kapkovića i Amelu Granić. To su ljudi koji vaše pare dijele drugim gradovima, za koje intere i zbog čega, zašto vas kažnjavaju, to ih pitajte vi?!

Prošle je vrijeme kada se trebamo nekoga bojati i plašiti. Naše pare preusmjeravaju u druge gradove! Premijeru Piviću, pitanje za vas. U nekoliko neuspješnih kampanja kada sam vas svaki put pobijedio i porazio, govorili ste kako nisam iz Zenice, a da si ti iz Zenice. Sada si bio u prilici pokazati da voliš Zenicu, a ja sam itekako dosad pokazao koliko volim Zenicu.

Prema tome, neka vas je stid i sram proći ulicama Zenice i pogledati u oči građanima koje ste ostavili bez ijednog projekta i marke, paraziti politički!

Predsjednik BHI-KF
Fuad Kasumović”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79