IZBORI U BIH: Plakati koji su nas nasmijali do suza

Dolazi nam još jedna predizborna kampanja, a sa njima uvijek dolazi puno zabave za sve ljubitelje koji pomno prate slogane, plakate, nastupe i poruke kandidata.

Dok nam ne stignu novi podsjetimo se nekih prethodnih koji su nas nasmijali do suza:

Adi Selman, Tuzla, SBB, poznati naš karatista koji se sa plakata osmjehivao naopako i poslao nam poruku da ‘okrenemo na mladost’.

Nedim Čivić, Zvornik, SDA, pozdravljao nas je sa, mora se priznati unikatnog plakata na kojem je svako mogao naći nešto za svoj ukus. Njegovo ime smješteno je u logotip Burger Kinga, globalnog lanca restorana brze hrane. U njegovom prezimenu naći ćete model automobila Honda (Civic), a na plakatu se nalazi i Nikeov logotip ispod mjesta u kojem je kandidat, Zvornika, kao dokaz njegove orginalnosti i posebnosti. Antički britanski stil vas je sigurno spriječio da vidite u sklopu slogana koji Nedim koristi da riječ Zvornik piše kao Zvonif, ali ko da je to i važno.

Irman Kendić, Velika Kladuša, SDP – očigledno je u ovoj općini bila velika borba za glasače, a Kendić je izvukao deblji kraj.

Samira Sejdinović, Doboj Istok, BPS – ova antička božica Grčke ili Rima sigurno nije ostala nezamijećena. Njezina odjeća prikazuje optimistična vremena.

Asim Kumbarić, zajednički kandidat SDA i SBB – zaljubljenik u fudbal, ali posebno u engleski nogometni klub Chelsea u čijem dresu se i fotografisao.

Dizdarević Nedim, Novi Grad, SBB- po uzoru na tadašnju popularnu seriju ‘Larin izbor’, ovaj mladi kandidat odlučio se igrati na tu kartu, te zamijeti riječ ‘Larin’ sa ‘rajin’ izbor i dodati to svom imenu i prezimenu – prenosi Press.

Mlada zvijezda Instagrama kandidatkinja za Gradsko vijeće Tuzla

Atraktivna političarka želi u Gradsko vijeće u Zenici: Da li bi joj vi dali svoj glas? (FOTO)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79