Izdata četiri prekršajna naloga priređivačima igara na sreću

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću kontrolisali su priređivače ovih igara u 15 lokalnih zajednica u Srpskoj, te izdali četiri prekršajna naloga.

Kontrole su vršene od 15. do 21. marta u Gradišci, Brodu, Tesliću, Doboju, Novom Gradu, Derventi, Modriči, Bijeljini, Šamcu, Zvorniku, Vlasenici, Kotor Varošu, Nevesinju, Gacku i Trebinju, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Inspektori su utvrdili nepravilnosti u kafe baru “Baranda” u Novoj Topoli u Gradišci, kao i ugostiteljskom objektu “Bambi” u Bijeljini, te “Fleš” i “Vorteks” u Nevesinju.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću nastavljaju sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskog nadzora, a podaci o izvršenim kontrolama biće objavljivani na internet stranici ove uprave i Ministarstva finansija Republike Srpske.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79