Izdvajat će po marku za TV Herceg Bosna: Odazvalo se 37.000 korisnika, ako iz EP govore istinu

Svega 37 hiljada, od 200 hiljada Elektroprivredinih korisnika odlučilo je izdvojiti marku za Televiziju Herceg Bosne, ako je to tačna informacija.

Glasnogovornica Elektroprivrede Marija Buntić početkom kolovoza je rekla da još uvijek nemaju tu informaciju. Nakon naknadna dva upita o marki za Herceg Bosnu, Buntić nam je poslala mail u kojem govori o stanju koronavirusa u poduzeću, nama i svim šefovima u EP. Čujemo i da su se šefovi u EP lijepo nasmijali njezinim sposobnostima i kapacitetima, koji su općepoznati i u ovom poduzeću i šire.

Nismo se na to odveć obazirali, do danas kada je drugima odgovorila na pitanje na koje nama nije, piše Hercegovina.info.

„Nakon što su naši potrošači, uz račune za utrošenu električnu energiju, dobili izjave o dobrovoljnom pristanku da im se uz račun za utrošenu energiju fakturira i 1 KM, dobrovoljnog priloga za RTV HB, do prvog fakturiranja potvrdno se izjasnilo cca 20 posto naših kupaca. Potpisane izjave, potrošači uglavnom dostavljaju u naše poslovnice prilikom plaćanja računa, i svakim danom pristiže sve veći broj potpisanih izjava, tako da još uvijek nemamo konačne pokazatelje“, kazala je za Bljesak.info Marija Buntić, glasnogovornica Elektroprivrede HZHB, ako opet nešto ne skriva ili neuspješno frizira pa se sapliće, kao što je to bio slučaj sa kupnjom prostorija Sveučilišta u Rodoču.

Bilo kako bilo, operacija nije uspjela. 37.000 odazvanih od svih Hrvata pozvanih govori o tome koliki je domet poziva Dragana Čovića s HNS-a svim Hrvatima da uplate marku za Televiziju Herceg-Bosne. S obzirom da je članova stranke četrdesetak tisuća, a Hrvata po zadnjem popisu iznad pola milijuna jasno je o kakvom se odzivu radi.

Hrvati bi dali nešto iz svojih džepova za medij na svome jeziku, čak i više nego rekoše u pozivu, ali traže kvalitet, kojeg nemaju.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79