Izetbegović, Branković i Novalić se sastali sa mladim SDA-ovcima

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović sastao se danas sa predstavnicima Asocijacija mladih SDA BiH iz cijele Bosne i Hercegovine.

Na sastanku je razgovarano o inteziviranju interakcije mladih sa rukovodstvom i iskusnijim kadrovima SDA, razmjeni stečenih iskustava i profilisanju politika i programa Stranke.

Izetbegović je upoznao prisutne sa ključnim aktuelnim političkim dešavanjima u Bosni i Hercegovini i prioritetnim planovima za buduće djelovanje SDA.

Tokom razgovora su predstavnici Asocijacije mladih SDA iznijeli niz prijedloga, sugestija i inicijativa koje se odnose na unapređenje rada SDA i institucija vlasti.

Dogovoren je nastavak održavanja sastanaka u sličnom formatu, njegovom širenju i uključivanje ostalih mladih kadrova SDA s ciljem educiranja i afirmisanja budućih predvodnika političkog života u Bosni i Hercegovini.

Sastanku su prisustvovala i dva bivša premijera FBiH, Fadil Novalić i Nedžad Branković.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79