Izetbegović: Neka nam Bajram bude inspiracija za jačanje zajedništva

Izetbegović na prošlom bajramu Foto: Arhiv/Klix

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović uputio je reisu-l-ulemi Huseinu ef. Kavazoviću i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini, regiji i dijaspori čestitku povodom nastupajućeg Ramazanskog bajrama.

– U današnjem vremenu stalnih iskušenja, neka nam Bajram, kao kruna našeg nastojanja da budemo bolji pred Bogom i jedni prema drugima, bude inspiracija za jačanje zajedništva i međusobnog povjerenja. Svim muslimanima u Bosni i Hercegovini, regiji i dijaspori želim da bajramske dane provedu u zdravlju, miru i veselju, zajedno sa svojim porodicama, prijateljima i komšijama. Neka nas ramazanski ibadeti i bajramska druženja podstaknu da budemo bolji ljudi, da budemo posvećeniji jedni drugima i da zajedno gradimo bolje i prosperitetnije društvo. Bajram šerif mubarek olsun – navodi se u čestitki Bakira Izetbegovića, saopćeno je iz SDA.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79