Izgorio auto i u njemu čovjek

U automobilu koji je u potpunosti izgorio u Vukmaniću kraj Karlovca poginula je jedna osoba, koja je također izgorjela, javila je policija jutros nešto prije 7 sati.

Policija je dojavu dobila u 4.27 sati te od tada utvrđuju sve činjenice vezane za slučaj.

KA portal doznaje kako je vozilo pronađeno na mjesnoj prometnici. na nizbrdici na samom kraju sela koja vodi prema šumi. Ne izgleda kao da je vozilo u nešto udarilo. Moglo bi se raditi o nekom terencu, monovolumenu ili karavanu. Policija je vozilo prekrila najlonom.

U priopćenju su potvrdili da se radi o Opelu:

– Jutros u 04.27 sati zaprimljena je dojava da je uz cestu na području Vukmanića izgorio osobni automobil Opel, karlovačkih registarskih oznaka. Požar su ugasili vatrogasci te je nakon toga u vozilu uočeno mrtvo tijelo za sada nepoznate osobe. U cilju utvrđivanja uzroka požara i svih okolnosti ovog događaja na mjestu događaja policija provodi očevid, naveli su iz policije.

Očevid je u tijeku.

 

Crna kronika / Foto Pixsell

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79